Dokumente

Arkivi dokumenteve

2008
2007

Dokumente

 • 29 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Dispozitat Pėrfundimtare dhe Kalimtare - Prishtinė

  Shkarko

 • 29 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Drenas

  Shkarko

 • 29 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Skenderaj

  Shkarko

 • 28 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė Drejtat dhe Liritė Themelore - Prishtinė

  Shkarko

 • 28 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Pejė

  Shkarko

 • 28 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Istog

  Shkarko

 • 27 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Sektorin e Sigurisė - Prishtinė

  Shkarko

 • 27 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Gjakovė

  Shkarko

 • 27 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Deēan

  Shkarko

 • 26 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Malishevė

  Shkarko

 • 26 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Rahovec

  Shkarko

 • 25 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė drejtat e Komuniteteve dhe Pjesėtarrėve tė tyre - Prizren

  Shkarko

 • 25 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Shtime

  Shkarko

 • 25 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Lipjan

  Shkarko

 • 24 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Qeverisjen Lokale dhe Organizimin Territorial - Prishtinė

  Shkarko

 • 24 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Prizren

  Shkarko

 • 24 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Suharekė

  Shkarko

 • 23 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Mitrovicė

  Shkarko

 • 23 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Marrėdhėniet Ekonomike - Prishtinė

  Shkarko

 • 23 shkurt 2008

  Procesverbali i dikutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Vushtrri

  Shkarko

 • 22 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Sistemin Gjyqėsor dhe Prokurorial dhe Gjykatėn Kushtetuese - Prishtinė

  Shkarko

 • 22 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Gjilan

  Shkarko

 • 22 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Viti

  Shkarko

 • 22 shkurt 2008

  Transkripti i konferencės pėr shtyp me mediat serbe - Prishtinė/Ēagllavicė

  Shkarko

 • 21 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Kuvendin, Kryetarin dhe Qeverinė e Republikёs sё Kosovёs - Prishtinė

  Shkarko

 • 21 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Prishtinė

  Shkarko

 • 21 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Podujevė

  Shkarko

 • 20 shkurt 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė Drejtat dhe Liritė Themelore - Prishtinė

  Shkarko

 • 20 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės- Kaēanik

  Shkarko

 • 20 shkurt 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Ferizaj

  Shkarko

 • 19 shkurt 2008

  "Vendimi i Kryetarit pėr emėrimin e Komisionit Kushtetues tė Republikės sė Kosovės" - Prishtinė

  Shkarko

 • 8 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Malishevė

  Shkarko

 • 7 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Shtime

  Shkarko

 • 7 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Lipjan

  Shkarko

 • 6 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Novobėrdė

  Shkarko

 • 6 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Kamenicė

  Shkarko

 • 5 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Gllogoc

  Shkarko

 • 5 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Skenderaj

  Shkarko

 • 4 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Mitrovicė

  Shkarko

 • 4 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Podujevė

  Shkarko

 • 2 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Gjilan

  Shkarko

 • 2 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Viti

  Shkarko

 • 1 shkurt 2008

  Procesverbali i debatit publik - Pejė

  Shkarko

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit