Dokumente

Arkivi dokumenteve

2008
2007

Dokumente

 • 1 mars 2008

  Procesverbali i forumit me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Institucionet e Pavarura - Prishtinė

  Shkarko

 • 1 mars 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Kamenicė

  Shkarko

 • 1 mars 2008

  Procesverbali i diskutimit rreth hartimit tė projekt Kushtetutės - Novobėrdė

  Shkarko

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit