Arkivi i lajmeve

2008

Ngjarjet nė kalendar

 • 20 shkurt 2008.

  Kaēanik - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Ferizaj - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Prishtinė - Debat i drejtėpėrdrejtė nė RTK me anėtarėt e Komisionit

  Lexo mė shumė
 • Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė Drejtat dhe Liritė Themelore

  Lexo mė shumė
 • 21 shkurt 2008.

  Prishtinė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Kuvendin, Kryetarin dhe Qeverinė e Republikёs sё Kosovёs

  Lexo mė shumė
 • Podujevė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 22 shkurt 2008.

  Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Sistemin Gjyqėsor dhe Prokurorial dhe Gjykatėn Kushtetuese

  Lexo mė shumė
 • Prishtinė - Konferencė pėr shtyp me mediat sėrbe

  Lexo mė shumė
 • Gjilan - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Viti - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 23 shkurt 2008.

  Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Marrėdhėniet Ekonomike

  Lexo mė shumė
 • Prishtinė - Diskutim rreth projekt Kushtetutės me anėtarėt e Kuvendeve Komunale

  Lexo mė shumė
 • Mitrovicė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Vushtrri - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 24 shkurt 2008.

  Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Qeverisjen Lokale dhe Organizimin Territorial

  Lexo mė shumė
 • Prizren - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Suharekė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Gjilan - Diskutim rreth projekt Kushtetutės me anėtarėt e Kuvendeve Komunale

  Lexo mė shumė
 • 25 shkurt 2008.

  Prizren - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė drejtat e Komuniteteve dhe Pjesėtarrėve tė tyre

  Lexo mė shumė
 • Prizren - Diskutim rreth projekt Kushtetutės me anėtarėt e Kuvendeve Komunale

  Lexo mė shumė
 • Shtime - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Lipjan - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 26 shkurt 2008.

  Prishtinė - Diskutim rreth projekt Kushtetutės - Tė drejtat e Njeriut

  Lexo mė shumė
 • Malishevė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Rahovec - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 27 shkurt 2008.

  Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Sektorin e Sigurisė

  Lexo mė shumė
 • Gjakovė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Deēan - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 28 shkurt 2008.

  Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė Drejtat dhe Liritė Themelore

  Lexo mė shumė
 • Pejė - Diskutim rreth projekt Kushtetutės me anėtarėt e Kuvendeve Komunale

  Lexo mė shumė
 • Pejė - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • 29 shkurt 2008.

  Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Dispozitat Pėrfundimtare dhe Kalimtare

  Lexo mė shumė
 • Skenderaj - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė
 • Drenas - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

  Lexo mė shumė

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit