Arkivi i lajmeve

2008

Ngjarjet nė kalendar

25 shkurt 2008

Shtime - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

 

E hėnė – 25 Shkurt 2008

 

Komuna: Shtime

Vendtakimi: Salla e kuvendit komunal

Koha: 11:00 – 12:30

 

Lipjan - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

 

E hėnė – 25 Shkurt 2008

 

Komuna: Lipjan

Vendtakimi: Salla e kuvendit komunal

Koha: 14:00 – 15:30

Prizren - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė drejtat e Komuniteteve dhe Pjesėtarrėve tė tyre

 

E hėnė – 25 Shkurt 2008

 

Komuna: Prizren

Koha: 11:00 – 13:00

Prizren - Diskutim rreth projekt Kushtetutės me anėtarėt e Kuvendeve Komunale

 

E hėnė – 25 Shkurt 2008

 

Komuna: Prizren

Vendtakimi: Vėrmicė “Mifabeli”

Koha: 10:00 – 12:00

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit