Arkivi i lajmeve

2008

Ngjarjet nė kalendar

29 shkurt 2008

Skenderaj - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

 

E premte – 29 Shkurt 2008

 

Komuna: Skenderaj

Vendtakimi: Salla e kuvendit komunal

Koha: 11:00 – 12:30

Drenas - Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės

 

E premte – 29 Shkurt 2008

 

Komuna: Drenas

Vendtakimi: Salla e kuvendit komunal

Koha: 14:00 – 15:30

Prishtinė - Forumet me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Dispozitat Pėrfundimtare dhe Kalimtare

 

E premte – 29 Shkurt 2008

 

Komuna: Prishtinė

Vendtakimi: Hotel “Iliria” - kati i dytė

Koha: 11:00 – 13:00

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit