Lirije Osmani

Pozita e tanishme:   

Avokate, anetare e Komisionit per Gra dhe Minoritete ne OAK.

Pozitat e mėhershme:          

  • Zėvendės-prokurore nė Prokurorinė Komunale ne Prishtine,
  • gjyqtare e Gjykatės sė Qarkut,
  • zevendes-prokurore e Prokurorisė sė Kosovės,
  • gjyqtare e Gjykatės Supreme,
  • anėtare e Qeverise se Kosoves,
  • anetare dhe nėnkryetare e KMDLNJ
  • kryetare e Odės sė Avokateve te Kosovės,
  • anėtare e Bordit te Odes se Avokateve te Kosovės,
  • anėtare e Kėshillit Gjyqėsor te Kosovės,
  • kryetare e Bordit te OJQ-sė FORUM. 

Edukimi:   

Juriste e diplomuar (1968) 

Njohja e gjuhėve:  

Serbokroatisht dhe frengjisht. 

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit