Arkivi galerisė

arrow_left 2008 arrow_right

Galeria

 • 25 shkurt 2008

  Fotografitė nga forumi me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė drejtat e Komuniteteve dhe Pjesėtarrėve tė tyre - Prizren, 25 shkurt 2008

  Shiko galerinė
 • 24 shkurt 2008

  Fotografitė nga forumi me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Qeverisjen Lokale dhe Organizimin Territorial - Prishtinė, 24 Shkurt 2008

  Shiko galerinė
 • 23 shkurt 2008

  Fotografitė nga forumi me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Marrėdhėniet Ekonomike - Prishtinė, 23 shkurt 2008

  Shiko galerinė
 • 21 shkurt 2008

  Fotografitė nga forumi me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Kuvendin, Kryetarin dhe Qeverinė e Republikės sė Kosovės - Prishtinė, 21 Shkurt 2008

  Shiko galerinė
 • 21 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Prishtinė.

  Shiko galerinė
 • 21 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Podujevė

  Shiko galerinė
 • 20 shkurt 2008

  Fotografitė nga forumi me OJQ-tė, shoqatat profesionale dhe grupet e interesit pėr Tė Drejtat dhe Liritė Themelore - Prishtinė, 20 Shkurt 2008

  Shiko galerinė
 • 20 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Kaēanik

  Shiko galerinė
 • 20 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Ferizaj

  Shiko galerinė
 • 8 shkurt 2008

  Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Malishevė

  Shiko galerinė
 • 7 shkurt 2008

  Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Lipjan

  Shiko galerinė
 • 7 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Shtime.

  Shiko galerinė
 • 6 shkurt 2008

  Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Novobėrdė

  Shiko galerinė
 • 5 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Skenderaj.

  Shiko galerinė
 • 4 shkurt 2008

  Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Mitrovicė

  Shiko galerinė
 • 2 shkurt 2008

  Fotografitė nga diskutimi rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Viti.

  Shiko galerinė
 • 1 shkurt 2008

  Diskutim rreth hartimit tė projekt Kushtetutės, Pejė

  Shiko galerinė

Kapitujt e Kushtetutės

Lidhjet

Lidhje me faqe nė gjuhėn angleze:

Foto nga debatet publike

Lajmet e fundit